Over ons

Ons verhaal begon bij onze eerste kindjes. We vonden geen borstvoedingsbeha die bij ons paste. Bovendien was het een heel gedoe om een beetje discreet te voeden. Het kon toch niet de bedoeling zijn om je bij iedere voeding terug te trekken of om niet buiten te komen? We wilden gaan wandelen, uitstapjes maken of bezoek ontvangen, maar je bepaalt natuurlijk niet wanneer je baby honger heeft. De keuze voor borstvoeding mocht je toch niet beperken?

Zo kwamen we op het idee om zelf onze ultieme borstvoedingsbeha te ontwerpen: mooi, discreet, maar ook praktisch. We schreven ons in voor verschillende wedstrijden die we wonnen of waarbij we in de finale raakten. Vanaf toen kwam alles in een stroomversnelling. We richtten ons eigen bedrijf op en gingen ervoor. Samen met lactatiekundigen ontwierpen we Mammae borstvoedingsbeha. De reacties die we kregen van mama’s waren hartverwarmend. Onze beha bleek echt een meerwaarde in het leven van een borstvoedende mama.

Ook al was het soms zwaar, we hielden vol. Het resultaat was overweldigend: we sleepten een patent in de wacht, wonnen verschillende awards en wereldwijd dragen tienduizenden mama’s onze beha.

Ondertussen kregen we steeds meer de vraag naar borstvoedingskleding die makkelijk te gebruiken was in combinatie met onze borstvoedingsbeha's. Dus gingen we opnieuw aan de slag en ontwierpen kleding zoals wij we ze zelf zouden dragen: stijlvol, maar met dezelfde innovatie als de borstvoedingsbeha. We verhuurden de licentie aan JBC en 'Mammae By JBC' werd een succesvolle samenwerking.

Ondertussen zijn we 10 jaar verder en we besloten om dit te vieren met de uitgave van een boek 'de 100 meest gestelde borstvoedingsvragen' ligt nu in de winkel!

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat we jullie kunnen helpen om jullie borstvoedingsperiode zo aangenaam mogelijk te maken!

OOK EEN GOED IDEE? HIERONDER VIND JE DE STAPPEN DIE WIJ ONDERNOMEN HEBBEN. Succes!

Is je idee haalbaar?

Elke onderneming begint met een idee of droom. Een innovatieve borstvoedingsbeha op de markt brengen is onze droom.
Maar dromen zijn zelden helder en rechtlijnig. Het bijeensprokkelen van de nodige informatie kost veel energie. Experts contacteren, de haalbaarheid van onze plannen toetsen, de juiste financiering vinden, onze onderneming officieel oprichten en nog zoveel meer.
Aangezien we beiden uit de sociale sector komen en weinig ervaring hebben met de ‘zakenwereld’ gingen we op zoek naar hulp.

 Tip
Ga op zoek naar experts, bevraag mensen uit het 'werkgebied' waar jij in wil starten. Onderzoek eerst of ïemand überhaupt op jouw idee zit te wachten.

Geregistreerde merken

De namen Beaunen® en Mammae® zijn geregistreerde merken. De Mammae borstvoedingsbeha en kleding zijn gepatenteerd.

Mammae nieuwtjes

Lees meer nieuwsberichten
site by Yappa