22 december 2017

Winnaars Mammae borstvoedingsawards 2017!

De winnaars van de Mammae borstvoedingsawards 2017 zijn bekend. We kregen vele mailtjes en reacties op FB. Het was héél moeilijk om de winnaars te selecteren want jullie verdienen allemaal een award!


Proficiat aan de winnaars hieronder:

NEDERLAND:
Bettine en Maaike (Ingestuurd door Jenneke Kramer)
Bij deze wil ik mijn vriendin Bettine en haar zus Maaike nomineren voor de borstvoedingsaward. Zwanger en later bevallen van haar derde dochter kreeg Bettine het voor elkaar een vriezer vol donormelk te kolven. Ze heeft zo met haar melk niet alleen haar eigen kleintje gevoed, maar ook de drieling van haar zus, die een paar weken na haar dochter ter wereld kwam, een start met moedermelk gegeven. Al in het ziekenhuis kon haar melk aan haar nichtjes gegeven worden. Fantastisch! Niet veel later had haar zus al snel zelf genoeg melk en zij voedde haar drieling nog steeds en het eerste jaar volledig met moedermelk. Ook al zo knap! Samen verdienen ze dan ook wat mij betreft een héle dikke prijs!

Organisatie: Verloskundige praktijk 'Madelief' http://www.madeliefverloskundige.nl/
Voor hun hulp en onvoorwaardelijke inzet rond borstvoeding.

BELGIE:

Philippe De Neve (ingestuurd door Anouk Van Mol.
Ik nomineer hierbij Philippe De Neve (België). Omdat hij me intussen al bijna 6,5 jaar aan een stuk door onvoorwaardelijk steunt bij de borstvoeding van onze drie schatten. Vele taken in huis vallen daardoor extra op zijn schouders en vaak is er veel minder tijd voor ons als koppel. En toch hoor ik hem nooit klagen. Integendeel als hij me ook maar met iets kan helpen, staat hij steeds onmiddellijk klaar! Zijn begrip, steun en behulpzaamheid zijn eindeloos. Er zijn geen woorden waarmee ik hem genoeg kan bedanken daarvoor. Daarom verdient hij deze award!

Organisatie: vroedvrouwenteam van het Wit-Gele Kruis Limburg
Het zijn één voor één vroedvrouwen met een enorm enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid bij elke mama en baby. Ze zijn altijd bereikbaar voor de gezinnen die ze begeleiden. Ook in hun professionaliteit leggen ze de lat hoog en geven zorg afgestemd op de behoefte van elk jong gezin. Ze begeleiden borstvoedende mama's na hun thuiskomst uit het ziekenhuis met vele praktische tips en een schouderklopje als het eens niet zo vlot gaat! Kortom, met het hart op de juiste plaats! En dat voel je!!!

Terug naar overzicht
site by Yappa