27 oktober 2017

Borstvoeding op de Boekenbeurs

Volgende week worden weer meer dan 150.000 bezoekers verwacht op de Antwerpse Boekenbeurs. Het ligt voor de hand dat er ook heel wat moeders met baby’s aanwezig zullen zijn.
“Borstvoeden in het openbaar wordt in Vlaanderen te vaak nog scheef bekeken,” zeggen Eva en Martine Boonen, de dames achter het Belgische merk borstvoedingsbeha’s Mammae. Zij organiseren steeds weer opvallende activiteiten om borstvoeding in onze maatschappij te normaliseren.

Op de Boekenbeurs in Antwerpen signeren ze hun nieuwste boek ‘100 meest gestelde vragen over borstvoeding’, dat zich de voorbije maanden als perfect geschenk bewees voor aanstaande en nieuwe moeders. Als designers van borstvoedingsbeha’s krijgen ze namelijk de meest interessante, gekke en vreemde vragen over borstvoeding. Vragen die ze voorlegden aan specialisten: vroedvrouwen, vrouwenartsen en lactatiekundigen.

Op zaterdag 4 november kunnen kersverse mama’s vragen stellen aan Martine en Eva op de Boekenbeurs, in het programma Mama Baas met Lieve Van Weddingen en Sofie Vanherpe als moderator. Van 16:30 tot 17:00 op het Oranje podium in Hal 3.
Wil je een zwangere vriendin een gesigneerd exemplaar bezorgen van het boek, dan kan dat op zaterdag 4 november van 17:00 tot 18:00 op de stand van Lannoo (318) eveneens in Hal 3.

 Meer info over het boek, vind je hier.

 

Terug naar overzicht
site by Yappa