Reacties

Gabrielle

Na de bevalling van mijn derde dochter midden oktober dacht ik, om praktische redenen, maar enkele dagen/weken borstvoeding te geven. Mede dankzij de mammae bh is ze nu bijna 3 maanden en geef ik haar nog altijd exclusief borstvoeding. Deze bh geeft een mooie volle borst onder de kleren, en maakt het mogelijk om op een heel discrete manier borstvoeding te geven eender waar. Zeker tijdens de feesten was dit heel waardevol en kon ik ongestoord overal borstvoeding geven. Bovendien is deze bh heel mooi en zit hij gemakkelijk. Bedankt Mammae voor deze mooie verbetering in de wereld van de borstvoedingsbeha's!

Femke Costima (vroedvrouw)

De borstvoedingsbeha van Mammae is ondertussen toch al goed ingeburgerd in de wereld van borstvoedende mama’s. Wat was ik blij toen ik het nieuws vernam dat Mammae met een borstvoedingsbeha uitkwam zonder beugel. Uiteraard werd de Mamme comfort met veel enthousiasme ontvangen. Een goedzittende seamless beha die je al tijdens de zwangerschap kan dragen, dit kan niet anders dan geweldige beha zijn!

Als mama van 2 kindjes ben ik altijd al fan geweest van de Mammae. Vermits ik ook vroedvrouw en lactatiekundige ben geef ik aan mijn patiënten ook steeds de tip om de Mammae te gaan kopen als ze op een discrete, maar elegante manier in het openbaar willen voeden. Eerlijkheidshalve moet ik dan ook wel opbiechten dat ik voor de eerste weken een beha zonder beugel aanraad om afgeknelde melkkanaaltjes te voorkomen. Je kan je dan ook wel voorstellen hoe blij ik was toen ik vernam dat de Mammae comfort uitkwam! Mijn zoontje van 10 maand krijgt uiteraard borstvoeding en ik heb de Mammae comfort al goed kunnen uittesten. Ondanks dat de beha niet voorzien is van een beugel geeft ze wel de steun die je nodig hebt, niet enkel onder de borsten, maar ook aan de zijkant en onder de oksels. Doordat de beha seamless is gemaakt is er ook nergens een plaats waar de beha een melkkanaaltje zou kunnen afklemmen.

Een groot verschil met de Mammae Classic is dat de Mammae comfort niet in de standaard beha-maten te koop is, maar in small, medium of large. Je kan dus perfect de beha al tijdens de zwangerschap kopen zonder je zorgen te moeten maken over hoeveel cups je borsten nog gaan groeien de eerste dagen na de bevalling. Ik zou het zelfs aanbevelen om hem al in de zwangerschap te kopen, je kan de steun die de beha geeft zeker en vast dan ook al gebruiken. Het elastische materiaal waaruit de beha is gemaakt zorgt ervoor dat hij altijd goed zit, ook tijdens de stuwing.

Nog een groot verschil tussen de twee beha’s is dat waar de Mammae Classic een voorgevormde cup heeft dit bij de Mammae comfort niet het geval is. Hierdoor is het wel aan te raden om borstcompressen te gebruiken om lekkages te voorkomen.

Ook met deze beha kan je heel discreet voeden. In tegenstelling tot andere borstvoedingsbeha’s zit je bij de Mamme comfort niet letterlijk met je borsten bloot te voeden. De binnencup zorgt ervoor dat enkel de tepel te zien is, maar van zodra je kindje goed aan het drinken is, is er niets meer van de borst zichtbaar. Dus geen geklungel met tetradoeken of dekentjes om de baby te bedekken.

Voor mij is het ook praktisch om mijn handen vrij te hebben tijdens het kolven. De kolf blijft mooi op zijn plaats zitten en de beha geeft voldoende steun zodat de vacuüm die nodig is tijdens het kolven behouden blijft.

De Mammae Comfort zal door mij zeker worden aangeraden bij mijn patiënten.

Femke Costima

Paulien Plaetinck (vroedvrouw)

Borstvoeding geven aan een tweeling. Het leek me geen eenvoudig avontuur maar toch vond ik het -zeker als vroedvrouw- vanzelfsprekend dat ik er aan zou beginnen.

De zoektocht naar een goede voedingsbh was begonnen. Wat ben ik blij dat ik de mammae mysterie bh ontdekt heb. Deze is én mooi én functioneel. De bh geeft zeer veel ondersteuning en is zeer handig om te voeden. Zelfs wanneer ik mijn twee kindjes tegelijk aanleg kan ik op een subtiele manier voeden.

Ik gebruik de bh dagelijks en heb ondertussen een tweede aangeschaft. Dit maakt het wassen wat makkelijker. Ook na enorm veel wasbeurten zien de mammae mysterie bh's er nog als nieuw uit.

Na de ochtendvoeding kolf ik elke dag ook af om een voorraadje melk te sparen. Om tijd te winnen doe ik dit dubbelzijdig. Ook hiervoor is de bh super! Dit kan volledig handsfree. En dat is als tweelingmama alleen maar een voordeel, handen meer dan nodig ;-).

Voor s'nachts gebruik ik de mammae comfort. Omdat ik liever zonder beugelbh slaap. Ook deze kan ik alleen maar aanraden!

Ik ben een echte fan van mammae en zal dit ook in de toekomst aan al mijn patiënten aanraden. Ben er van overtuigd dat mede dankzij jullie geweldige borstvoedingsbh's mijn borstvoeding nu al meer dan geslaagd is. En ik hier ben ik jullie heel dankbaar voor!


Celine

Finally there is a bra which makes you feel elegant while breastfeeding. The bra's of Mammae are very user friendly and comfortable to wear. I can recommend every newborn mother to try it out. It gives you more freedom due to the smart system in which you can express milk handsfree. And last but not least, it makes you more feminine again. Oh yes it does it all

Stien Van Eyck (vroedvrouw)

Iedere mama die borstvoeding geeft of wenst te geven kent het vast wel: dé zoektocht naar de ideale borstvoedingsbeha. Je wint overal informatie in en krijgt advies langs alle kanten, om stilletjesaan te beseffen dat deze beha toch wel aan meer vereisten moet voldoen dan verwacht.
Als lichtpuntje is er dan gelukkig de Mystery-borstvoedingsbeha van Mammae.
Als vroedvrouw en mama van twee jonge kindjes kan ik het beamen, elk lichaam is uniek en zeker als je borstvoeding geeft vragen borsten een intensievere ondersteuning tijdens hun ontwikkeling.
Dat een borstvoedingsbeha multifunctioneel moet zijn kan ik alvast bijna een understatement noemen. Het moet klikken op verschillende vlakken zoals comfort, het moet praktisch te hanteren zijn en fysiek correct ondersteunen, en het oog wil natuurlijk ook nog wat.
Zonder twijfel komt de Mystery-beha aan al deze eisen tegemoet en raad ik deze steeds aan bij alle mama’s die borstvoeding (wensen te) geven.
Daarbovenop zet ik graag in de verf dat mama’s met een grotere cupmaat ook niet langer moeten inboeten op kwaliteit of uitzicht van hun ideale borstvoedingsbeha.
Eerst en vooral heeft Mammae met de Mystery-collectie ervoor gezorgd dat je als borstvoedende mama het cliché van een minder fraai beha-design op je (niet langer zwangere) buik kan schrijven.
Naast de neutralere kleuren (Mystery Crème Crush en Grey Glamour) is er een hip kleurtje ter beschikking (Mystery Scarabee), afgewerkt met het grootste oog voor detail. Dit vind ik persoonlijk een leuk pluspunt, bijvoorbeeld wanneer je behabandjes zichtbaar zijn.
Dankzij het feit dat het kliksysteem om de beha te openen of te sluiten in het midden zit in plaats van bovenaan aan de bandjes, in combinatie met voorgevormde cups, doet deze beha nooit afbreuk aan je outfit.
Dankzij de beugel die lager in de oksel komt en het bredere gedeelte op de rug vind ik het draagcomfort van deze Mystery-beha enorm groot. Je borsten voelen gelift en correct ondersteund, met een kleine kans op afgeknelde melkkanaaltjes ondanks de beugel. Ideaal voor mama’s met een grotere cupmaat die op dit vlak een extraatje kunnen gebruiken.
Zelf vind ik het aangenaam dat deze beha ook ondersteuning biedt tijdens het voeden door middel van de beugel en binnencups. Gezien je borsten dan het zwaarst zijn is ondersteuning net dan van essentieel belang, omdat de huid dan het gewicht niet moet dragen. Dit kan bijdragen in het verminderen van striae.
Tevens kan je baby op een snelle en meer correcte manier aanhappen omdat je borst en tepel gelift worden. Op die manier kan je door het dragen van de Mystery-beha ook het risico op tepelkloofjes verminderen.
’s Nachts is een beugelbeha dragen misschien niet voor iedereen weggelegd. Eventueel kan je dan opteren voor de Mammae Comfort aan te doen.
Het grootste pluspunt van deze Mystery-beha vind ik ongetwijfeld het praktische aspect.
Gezien mijn tijd kostbaar is met twee kindjes in huis draag ik praktische dingen hoog in het vaandel. Om te beginnen is deze beha met de sluiting in het midden gemakkelijk te openen en opnieuw te sluiten met één hand. De cup vouwt soepel naar opzij, zonder dat deze terug toe valt.
Daarnaast is de mogelijkheid tot discreet voeden met de Mystery-beha als een hemel op aarde.
Zo zijn er borstkompressen ter beschikking die matchen met de binnencups, waardoor je bij het openen van de beha nog steeds alles bedekt hebt. Je hoeft dan simpelweg de kompres weg te nemen en je kan beginnen voeden. Voor deze kompressen is bovendien een netje voorzien aan de binnenkant van de voorgevormde cups, zodat je kompressen niet op een andere plaats hoeft te leggen.
De binnencups zorgen dan weer voor het bedekken van de borst, met weliswaar voldoende ruimte voor het tepelhof zodat je baby correct kan aanhappen. Eenmaal je baby aanligt en (grootste deel van) het tepelhof in zijn of haar mondje heeft, zie je praktisch niets meer van je borst.
Je oncomfortabel voelen in het openbaar of bij bezoek is op die manier verleden tijd.
Naast discretie zorgen de binnencups er ook voor dat je handsvrij kan kolven, gezien ze de kolf mooi op hun plaats houden zonder het vacuüm te verbreken. Ook een tepelhoedje blijft door hetzelfde principe goed ter plaatse.
Tenslotte vind ik de Mystery-beha gemakkelijk in onderhoud. Gezien hygiëne van een borstvoedingsbeha belangrijk is, is ook dit aspect niet onbelangrijk. Zo vervaagt de kleur niet na een aantal wasbeurten, blijft de vorm van de voorgevormde cups intact en zet de stof niet uit.
Zonder twijfel raad ik de Mysterie-collectie van Mammae aan voor alle (toekomstige) borstvoedende mama’s.

Stien Van Eyck, vroedvrouw

Annick

Ik wil graag even de tijd nemen om jullie te bedanken, want mede dankzij jullie is mijn bevallingsverlof zo fijn geweest. Na de bevalling van onze dochter drie jaar geleden (en ik nog van niets wist over borstvoeding enz.) had ik geen Mammae borstvoedingsBH. Ik had er wel reclame over gezien, maar ik ging maar 6 weken thuis zijn (ik was toen zelfstandige), dus ik dacht toch niet lang borstvoeding te kunnen geven, ik was toch wat onwennig om in het openbaar borstvoeding te gaan geven en ja, ik geef toe, jullie BH was ook duurder dan de andere... Uiteindelijk heb ik mijn dochter toch nog 5 maanden de borst kunnen geven 's morgens en 's avonds en kolfde ik 's middags (thuis, want mijn werk lag toen maar op 5' van thuis). Een reden om het nu anders aan te pakken!

Beter voorbereid, wetende waaraan ik mij kon verwachten en vastberaden om ook in het openbaar te kunnen voeden kocht ik mij voor de bevalling al een Mammae soft BH voor de eerste dagen en 's nachts (want wat had ik afgezien de eerste dagen na mijn eerste bevalling en met die stuwing in een gewone borstvoedingsBH, dat ging ik niet meer laten gebeuren...een gewaarschuwde vrouw...

Bieke

Dankzij jullie borstvoedingsbeha kon ik ongestoord borstvoeding geven op een bankje aan het Gardameer (Italië) tijdens onze vakantie. Genieten!


Jennifer Leroy

Vandaag dagje zee met de kids. Mooi gekleed met een mammae t-shirt en toch perfect kunnen voeden in het openbaar zonder mijn kindje te moeten bedekken met een deken! Het is echt super!! Dank jullie!!

Nies Cools - reismicrobe.com

Ik geef ondertussen bijna 8 maanden borstvoeding, blij dat ik vanaf het begin een Mammae had. Dat maakte discreet voeden net iets gemakkelijker en ook al ben ik nu al lang over die eerste drempels heen, het blijft fijn om hem te gebruiken. Dankzij de Mammae gaf ik al borstvoeding in een vliegtuig, huurauto, bos, etc... :-)

Marinke

Moeder worden is geweldig, maar het betekent ook dat je in het begin veel tijd met je kleintje thuis doorbrengt. Ik woon in de stad en ben gewend vaak op pad te gaan. Voor mij is het dan ook ontzettend belangrijk om de kleine man overal mee heen te kunnen nemen, om te voorkomen dat de muren op me af komen. Hoewel ik pro borstvoeding in het openbaar ben, wil ik dit wel graag zo discreet mogelijk doen. De Mammae BH is dan ook echt heel fijn. Vaak heeft niemand door dat ik de kleine voed, waardoor dit overal mogelijk is. Verder is het design zo subtiel dat niemand door heeft dat het een voedings-bh is. Hierdoor voel ik mij vrouwelijker dan met de standaard onflatteuze voedings-bh’s.

Echt een aanrader voor moeders die graag op pad gaan met de kleine!
Marinke

Corazon De Raeymaecker

Met men dochtertje van 4 maand model voor Mammae, dat is pas leuk werken ! De voedingsbeha doet goed dienst, ik hoop nog een tijdje borstvoeding te kunnen geven

Madelon Dingemanse-Droppert

Bedankt Mammae!! Ik ben er heel blij mee!! X Madelon

Joke Neven

Als vroedvrouw hecht ik veel waarde aan een goede borstvoedingsbeha. Mammae heeft het allemaal voor mij.

Evy Roose

Joepieeeee ♡ eindelijk eens mooie bv-tshirts!! Ineens 2 shirts en kleedjes besteld!! Superblij!

Kim Vos

Mede dankzij de prachtige jurk schitterden we op onze babyborrel!!! Het is echt een hele mooie jurk, ze valt heel mooi én ze is heel erg handig om borstvoeding te geven.

Marlies Swerts

Als vroedvrouw moedig ik moeders aan om te voeden op vraag van hun kindje, zonder een strak tijdsschema te volgen. Om dit mogelijk te maken is het belangrijk dat moeders niet alleen thuis maar ook op andere plaatsen kunnen voeden en zich hier dan ook op hun gemak voelen. De voedingsbeha’s van mammae maken het gemakkelijker om te voeden in het openbaar, je kan er discreet mee voeden en bovendien voelen ze zeer comfortabel aan.”

Frauke Martens

Door de Mammae-BH voel je je terug elegant en vrouwelijk. Bovendien is ze comfortabel en erg handig.

Karin Kodden

Wij verkopen al jaren de Mammae bh. Vooral voor de mama met een grotere borst vinden wij dit een goede keus. De bh biedt goede steun aan de zware en grote borst. De borst zakt ook niet weg wanneer de bh worst losgemaakt, dus de moeder houdt goed zicht op de baby en de borst wat het aanleggen vergemakkelijkt. En een ander groot voordeel is dat de moeder er niet zo bloot bij zit. Voor veel moeders is dit echt een verademing en durven ze met de Mammae bh ook weer in het bijzijn van anderen te voeden.

Karin Kodden
Lactatiekundige borstvoedingscentrum Zwolle

Hilde Vrancken

Unieke opening Mammae

De opening van de Mammae borstvoedingsbeha is voor iedereen wat wils. Als je de opening opentrekt wordt de borst ontbloot en geniet je van het maximale huid op huid contact met je baby. Heb je bezoek of voed je op publieke plaatsen, laat je het “oog” klein zodat enkel de tepel en tepelhof vrij zijn waardoor je discreet kan voeden.
Let erop dat je het oog goed kan opentrekken. Indien dit niet lukt is je beha te klein, koop daarom best een week na de bevalling je beha. Dan is de eerste stuwing voorbij en zullen je borsten niet meer veel van vorm veranderen.

Hilde Vrancken
Vroedvrouw, zorgcoach kraamzorg Landelijke Thuiszorg
Voorzitter borstvoedingswerkgroep Kraamzorg Landelijke Thuiszorg
Projectverantwoordelijke certificaat “borstvoedingsvriendelijke organisatie” van Kraamzorg Landelijke Thuiszorg

Magda Vaes

Een beugel in een borstvoedingsbeha kan perfect’
Voor een vrouw die borstvoeding geeft is het belangrijk om de juiste bh te dragen om knellen en afsluiting van de melkkanalen te voorkomen. Een verstopt melkkanaaltje of zelfs een borstontsteking kunnen oorzaak zijn van het dragen van een te kleine of niet passende bh. Je koopt dus best je beha in een gespecialiseerde winkel.
Een borstvoedingsbeha met beugel kan perfect op voorwaarde dat je de juiste maat draagt. De beugel moet op je ribben zitten en niet op het borstweefsel.
De Mammae beugel werd speciaal ontwikkeld voor een voedende borst. Door zijn ergonomische vorm zit hij niet op het borstweefsel en is er nog voldoende ruimte wanneer de borst zich vult met melk. Hierdoor worden je borsten beter ondersteund en voelen minder pijnlijk aan.

Magda Vaes
Vroedvrouw
Lactatiekundige IBCLC

Mirjam van den Heuvel

De Mammae houdt de borsten op hun plaats, met name tijdens het voeden. Mama’s met zware borsten en/of een tepel die meer naar beneden gericht is; hoeven hun borst niet meer te ondersteunen met de hand. Mammae zorgt er dus voor dat de baby effectief en efficiënt de borst kan legen en daardoor ook minder kans is op tepel beschadiging. In deze praktijk testen de mama’s vaak direct de Mammae en ervaren gelijk het grote verschil!

Mirjam van den Heuvel – Boersma IBCLC
Lactatiekundige praktijk NOP

Kathleen Vanholen

afkolven op het werk – Mammae maakt dit makkelijker’

Veel jonge mama’s kiezen er bewust voor hun kindje zes maanden enkel borstvoeding te geven. De meesten moeten in deze periode terug starten met werken en al lijkt het in het begin niet eenvoudig, toch kan werk en borstvoeding heel goed samengaan. Afkolven kan dan een oplossing bieden. Zo hou je je melkproductie op gang en kan je baby tijdens je werkdag toch moedermelk drinken.

Mammae zorgt ervoor dat je niet alleen discreet kan voeden, maar ook kolven wordt gemakkelijker. Je kan de beha makkelijk dragen onder je gewone kleren zonder dat het opvalt dat je een borstvoedingsbeha draagt. Ook het kolven zelf gaat makkelijk omdat je de beha gewoon kan aanhouden en het flapje kan opentrekken zover als nodig zonder dat de borst zichtbaar wordt. Terug gaan werken als jonge mama vraagt wat organisatie, maar Mammae kan je helpen om je keuze voor borstvoeding te ondersteunen!

Kathleen Vanholen
Vroedvrouw- Lactatiekundige IBCLC
Coördinator Kraamdienst Wit-Gele Kruis Limburg.

Babette Peeters

Wij werken al enkele jaren met de Mammae voedingsbeha. Vanuit ons kraamcentrum, verlenen we zorg aan moeder en baby tijdens de kraamtijd en begeleiden we veel vrouwen die borstvoeding geven. Het vinden van een goede voedingsbeha is soms niet gemakkelijk. Als extra service tijdens de kraamtijd kunnen wij helpen bij het aanmeten van de Mammae beha. Het passen van de beha kan het best aan het einde van de kraamtijd, dan is de stuwing verdwenen en komt het moment dat de mama’s weer gaan deelnemen aan het gewone leven en ook meer gaan voeden buiten de slaapkamer. Onze ervaring is dat de Mammae helpt om de borst goed aan te bieden aan het kindje, omdat de borst door de beha ondersteund wordt. Dit maakt het aanleggen gemakkelijker en zo heeft mama haar handen vrij ter ondersteuning van het kindje en kan ze helpen met aanhappen. De Mammae zorgt er bijna automatisch voor dat de voedingshouding goed is, zodat het kindje niet aan de borst gaat ‘hangen’ en tepelkloven worden voorkomen. Daarnaast is de Mammae een prachtige beha. Ik heb veel mama’s al horen zeggen bij het aanpassen van de Mammae: “Wow, ik voel me weer mooi, kan ik hem meteen aanhouden?”
De Mammae is zeker niet goedkoop, maar de regel bij borstvoeding is: -eerst investeren, daarna profiteren-. En dat geldt zeker ook voor de Mammae!

Babette Peeters cicogna kraamzorg

Ruth Adriaansens

Als lactatiekundige werd ik gevraagd een stukje te schrijven over mijn ervaring van de Mammae voedingsbeha. Daar kan ik eigenlijk heel kort en bondig over zijn. Iedere moeder die mij vraagt naar een goede en mooie voedingsbeha zal ik Mammae adviseren. In onze hedendaagse maatschappij is het helaas nog niet altijd gebruikelijk om buitenshuis te voeden. Met de Mammae voedingsbeha wordt het voor iedere moeder een stuk aangenamer. Je borst valt niet naar beneden, er zit een mooi biesje aan zodat niemand ziet wat je eigenlijk aan het doen bent. Je baby het beste geven dat er is, borstvoeding. Discreet borstvoeding geven met een mooie beha maakt het moeders makkelijker om langer hun kindje borstvoeding te geven.

Ruth Adriaansens
Lactatiekundige IBCLC
JaNatuurlijk Borstvoedingscentrum

Elke Beerden

Als vrouw met een grotere cupmaat is het altijd moeilijk om een mooie passende bh te vinden met voldoende ondersteuning.
En tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode erna werd het nog moeilijker.
Mamae heeft voor mij dit probleem volledig opgelost.
Niet alleen zijn de bh's mooi maar ze bieden volledige ondersteuning en ze blijven goed zitten wanneer je borsten nu "leeg" of gevuld zijn.

Nathalie Sfirtsis

Ik ben alvast superfan van mammae en heb deze bh al dubbel en dik aangeraden bij vriendinnen.

Het voeden is mega-discreet en eindelijk een flatterende borstvoedingsbh die heel goed ondersteunt en een mooie vorm geeft en zelfs afslankt !!! Handsfree kolven gaat ook supergoed en door de blijvende ondersteuning tijdens het voeden, heb ik minder kans op striemen ondanks mijn zware boezem. Ik draag de bh nu terug tijdens mijn tweede zwangerschap. Zalig!

Danku mammae!! Kijk enorm uit naar de mammae mistery en de kledij!

An Scheelen

Met een nieuwsgierige peuter aan de borst is discreet voeden vaak een uitdaging. Gelukkig kwamen de dames van Mammae net op tijd met hun nieuwe kledinglijn.

Berdieke Rommel

Kolven met Mammae - wat een verschil!
Onze dochter werd op 29/10/2017, 6 weken te vroeg geboren en totaal onverwacht.
Ik was van plan op een weekje of 2 voor de bevalling men aankoop te kunnen doen. Helaas is dat niet gelukt.
Doordat ze maar 34+3 weken was, moest ze in de couveuse en werd kolven de manier om toch mijn dochter borstvoeding te kunnen geven.
In het ziekenhuis gebruikte ik een bh die ik van men nicht mocht lenen.
Maar dit was een klassieke borstvoedings-bh waar je hele borst uitgaat en je dus je kolven zelf moet vasthouden. Hierdoor zat ik verkrampt en kreeg ik weer verschrikkelijke pijn in men nek en schouders. Maar ik kon vooral niets anders doen. Ik had hulp van foto's nodig om de melkproductie te laten opkomen en dat lukte niet, aangezien ik in elke hand een borst vast had.

Bij het verlaten van het ziekenhuis, zijn we rechtstreeks naar de Dreambaby gereden en heb ik men BH van Mammae aangekocht en wat een verschil!
Helaas is men dochter niet krachtig genoeg om zelf aan de borst te drinken maar ik kolf nog steeds af. Hierdoor kan ik toch via de fles moedermelk geven. Daarnaast kan ik ook tijdens de nacht en de ochtendvoeding afkolven en ter gelijkertijd reeds afgekolfde melk geven. Daardoor ben ik nog max 30min uit bed tijdens de nachtvoedingen. Daar ik zelfstandige ben, werk ik ook al weer. Op kantoor kan ik ook discreet afkolven en verder werken. En dit in combinatie met de topjes!! Stijlvol en toch praktisch.
Dus ik kan enkel maar DANK u zeggen!

site by Yappa